bereikbaarheid-verkeer

19 sep 2017, 10:10

Deel Hereweg dit weekend afgesloten

Deel Hereweg dit weekend afgesloten

Een deel van de Hereweg is van vrijdag 22 tot maandag 25 september afgesloten. Op de kruising van de Hereweg en de Kempkensberg worden rioleringswerkzaamheden uitgevoerd. De werkzaamheden zijn nodig voor de aanpak van de zuidelijke ringweg. 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De Hereweg aan de kant van het Sterrebos sluit vrijdag om 19.00 uur tussen de Papiermolenlaan en de verkeerslichten bij de zuidelijke ringweg. Het gaat dan alleen om voertuigen die richting de binnenstad rijden. De weg is maandag om 06.00 uur weer open.

Er komt een omleiding via de Van Ketwich Verschuurlang. Fietsers kunnen nog wel onder het viaduct langs. Het autoverkeer dat vanuit de stad richting Helpman rijdt, heeft ook nog een rijstrook beschikbaar.

Het verkeer dat vanaf de zuidelijke ringweg de afslag Helpman pakt, krijgt ook te maken met een gewijzigde situatie. De meest linker rijbaan, onder het viaduct door richting Kempkensberg en DUO/Belastingdienst, is afgesloten. DUO/Belastingdienst is bereikbaar door linksaf de Hereweg op te gaan en bij de verkeerslichten onder het viaduct weer linksaf, Kempkensberg in.