uitgaan

09 mrt 2018, 10:10

WINACTIE: Met wie ga jij naar de premiere van Salam (NNT en Club Guy & Roni)?

Energiek spektakeltheater op de hielen van de actualiteit. Dat is Salam, een voorstelling met zes acteurs van het Noord Nederlands Toneel, zes dansers van Club Guy & Roni en zes muzikanten van Asko|Schönbergs K[h]AOS. De Marokkaans-Vlaamse Fikry El Azzouzi schreef de teksten, acteur Jack Wouterse speelt de hoofdrol. Op zaterdag 10 maart gaat de voorstelling in première in de Stadsschouwburg Groningen. Via de GIC maak je kans om hierbij te zijn want je kan maar liefst twee vrijkaarten voor de première winnen! Klik snel verder en doe mee!

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Over Salam

Alle grote verhalen beginnen met een klein verhaal. En vrijwel alle wereldconflicten vanuit teleurstelling of pijn. Nu de spanningen tussen de westerse en de Arabische wereld, tussen de Islam, het Jodendom en het Christendom steeds vaker oplopen, nemen het Noord Nederlands Toneel (NNT), Club Guy & Roni en Asko|Schönbergs K[h]AOS de theaterbezoeker mee naar hoe het allemaal begon: een vader die niet weet hoe hij zijn vaderliefde moet tonen en twee broers die uit elkaar worden gedreven. Het verhaal van Abraham, gespeeld door Jack Wouterse. Regisseur Guy Weizman brengt met deze voorstelling grote, religieuze en maatschappelijke conflicten terug tot menselijke verhalen over liefde, spijt, jaloezie en pijn.

Meer info ook op: https://www.nnt.nl/salam

Winactie

Hoe kun je meedoen? Check onderstaand Facebook-bericht. Like onze Facebookpagina, tenzij je dat natuurlijk al hebt gedaan, en tag hieronder met wie jij naar deze première wil!