uitgaan

07 mei 2018, 10:10

Win twee vrijkaarten voor een doldwaze familiesoap: ‘Vergeef ons’

Toneelgroep Amsterdam speelt woensdagavond in de Stadsschouwburg de familiesoap ‘Vergeef ons’. De GIC mag twee vrijkaarten weggeven voor de doldwaze voorstelling, die is gebaseerd op de gelijknamige roman van A.M. Homes. We hebben ditmaal zelfs een extraatje, want je krijgt het boek erbij als je meedoet aan deze winactie.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Een rollercoaster van personages die hun greep op de realiteit en op hun leven verliezen. En een trieste opeenvolging van catastrofes. Dat is ‘Vergeef ons’. Het ongeluk van de familie Silver begint op Thanksgiving met een flirt tussen Harold Silver, een historicus van middelbare leeftijd, en Jane, de vrouw van zijn broer George. Het is het startpunt van een lange, vaak absurde, grappige en trieste opeenvolging van catastrofes waarbij de hele familie uit elkaar valt. Toch slaagt hij erin, bijna ondanks zichzelf, bij de volgende Thanksgiving een nieuwe samengestelde familie te creëren.

Guy Cassiers regisseert topcast
Met de hulp van een topcast schetst regisseur Guy Cassiers een humoristisch beeld van de relationele vervreemding en emotionele verwarring van ons tijdsgewricht. Hij doet dat met tal van visuele referenties naar de Amerikaanse publieke sfeer: de sportwedstrijden, de overkill aan informatie, de publiciteit. De enscenering ontstaat op het snijvlak tussen het intieme familieverhaal en een omgeving die door de media wordt gedomineerd. Beeld en woord worden ontkoppeld met een hoge dosis absurditeit tot gevolg.

Doe mee met onze winactie!
Wil jij twee vrijkaarten winnen voor deze voorstelling? Stuur dan voor dinsdagochtend 09.00 uur een mailtje naar info@gic.nl onder vermelding van Winactie Vergeef ons. Een van de inzendingen is de gelukkige winnaar van de vrijkaarten en het boek.  

Meer informatie over de voorstelling vind je hier!