uitgaan

13 feb 2018, 09:09

Valentijnsdag: inschrijving GasTerra Ladiesrun Groningen

Valentijnsdag: inschrijving GasTerra Ladiesrun Groningen

Sportieve dames kunnen zich vanaf 14 februari, Valentijnsdag dus, inschrijven voor de elfde editie van de GasTerra Ladiesrun Groningen. De hardloopwedstrijd staat op de agenda voor 10 juni. Tijdens dit jaarlijks terugkerend evenement voor vrouwen kunnen deelneemsters in actie komen tegen borstkanker door mee te doen aan de 2,5 km, 5 km, 7,5 km of 10 km loop.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Net als vorig jaar wordt de Vismarkt weer omgebouwd tot Pink Plaza met onder andere een DJ, masseurs en verschillende stands. Vanaf hier starten de verschillende onderdelen waarbij het parcours van de 5 km, 7,5 km en 10 km ook dit jaar weer door het groene Noorderplantsoen voert. Alle afstanden finishen wederom op de Vismarkt.

NIEUW: BUSINESS RUN VANAF 2 PERSONEN

Als bedrijf in actie komen tijdens de GasTerra Ladiesrun Groningen kan ook. Speciaal voor bedrijven die met medewerksters of relaties willen lopen, biedt de organisatie de Business Run 5 km aan. Bedrijven kunnen zich dit jaar al inschrijven vanaf 2 personen. De eindtijden worden individueel geregistreerd.

PINK RIBBON

Ook tijdens de elfde editie van hét ladiesevent van het Noorden wordt er weer gelopen voor stichting Pink Ribbon. Iedere deelneemster kan bij inschrijving een donatie doen aan Pink Ribbon of ervoor kiezen om op een speciaal actieplatform hun deelname aan de run te laten sponsoren voor dit goede doel. Het door de deelneemsters opgehaalde bedrag voor Pink Ribbon gaat naar onderzoeken en projecten gericht op het verbeteren van de behandeling, nazorg en de langetermijneffecten van borstkanker.

INSCHRIJVEN

Inschrijven kan vanaf 14 februari (Valentijnsdag) om 10.00 uur via www.ladiesrungroningen.nl. Iedereen die zich op Valentijnsdag inschrijft, maakt kans op één van de drie cadeaubonnen t.w.v. € 50,- van Runnersworld Groningen.