uitgaan

13 sep 2017, 11:11

Trendwatchter Google Nederland naar Dutch-E in Assen

Trendwatchter Google Nederland naar Dutch-E in Assen

Op woensdag 11 oktober komt Marcel in het Veen, Trendwatcher van Google Nederland, naar Dutch-E in De Nieuwe Kolk in Assen om daar de laatste digitale trends en technologie van Google te presenteren.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hij bezoekt Dutch-E, het trendevent van deze regio dat dit jaar voor de tweede keer plaatsvindt. Tijdens het event wordt de bezoeker meegenomen in de wereld die in een razend tempo verandert door de explosieve groei van technologie en digitalisering. Ontwikkelingen op het gebied van online marketing, virtual reality, mobiel zakendoen, internet of things, social media, big data3D-printing en Serious Gaming worden deze dag vanuit verschillende invalshoeken belicht.

Doel

Het voornaamste doel van  Dutch-E is om ondernemerschap in Assen en de regio Groningen-Assen te stimuleren door MKB-ondernemers meer kennis te laten nemen van online marketing en digitale ontwikkelingen.

Wanneer heb jij voor het laatst iets nieuws gedaan?

Tijdens Dutch-E krijgen ondernemers in één dag antwoord op deze vraag! Succesvolle lokale en regionale ondernemers, die toonaangevend zijn in hun branche, vertellen aan de deelnemers hun praktijkvoorbeelden en tips om zelf aan de slag te gaan. De bezoekers kunnen deze dag alle informatie verkrijgen die nodig is om de nodige digitale stappen te kunnen zetten voor de groei van hun bedrijf. Van digitaal denken naar digitaal ondernemen.

Google

Samen met Google NL worden verschillende ondernemerscases besproken en ook wordt de landelijke Google-documentaire over ondernemerschap voor het eerst getoond op de Dutch-E. In deze documentaire heeft Google een jaar lang een aantal Nederlandse MKB-ondernemers gevolgd om de impact van online marketing te laten zien.

Dutch-E is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich onlosmakelijk verbonden voelt met toekomst, vernieuwing en innovatie. Dutch-E bestaat uit een levendig treffen van beslissers uit het bedrijfsleven, consumenten, professionals, retailers en ondernemers. Digitale ontwikkelingen en technologie gaan razendsnel; wie er mee te maken heeft zal open staan voor veranderingen en innovatieve trends. 'Dompel je als bezoeker of exposant onder in deze dag, snuffel aan de toekomst en laat je vervolgens inspireren', aldus de organisatie.

Tickets zijn te koop op http://www.dutch-e.nl. Ook exposanten kunnen zich nog aanmelden via de website.