uitgaan

13 okt 2017, 08:08

Supercar Meeting: exclusieve en snelle supercars

Supercar Meeting: exclusieve en snelle supercars

Autoliefhebbers opgelet! Het parkeerterrein van Beachclub Kaap Hoorn in Groningen is aankomende zondag het decor van de allereerste Supercar Meeting Groningen. Liefhebbers van exclusieve (sport)wagens kunnen zich hier vergapen aan meer dan honderd snelle en bijzondere supercars.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het gaat daarbij onder andere om Porsches, Ferrari ’s, Aston Martins en Lamborghini’s, zoals Porsche GT3RS en de Lamborghini Aventador. De organisatie van het event heeft in totaal ruim 150 aanmeldingen binnengekregen.

Voor de bezoekers zijn er verschillende activiteiten. Zo kunnen ze in een van de zes aanwezige Formule 1-simulatoren zelf ervaren hoe het is om op ’s werelds grootste circuits te racen. Medewerkers van entertainment bedrijf UGX (Ultimate Gaming Xperience) staan klaar om de coureurs van de juiste race-adviezen te voorzien.

Ook worden er deze zondag twee kaarten verloot voor de Formule 1 Grand Prix van Spa in 2018, die ter beschikking worden gesteld door GP Tours.

De Supercar Meeting Groningen is gratis toegankelijk. Het event begint om 11.00 uur ’s ochtends en duurt tot 14.00 uur. Supercar Meeting Groningen is een initiatief van sportwagenverzekeraar Sportwagenpolis, Beachclub Kaap Hoorn, Mobility Service Nederland en New Publishers.

Via Facebook kunnen geïnteresseerden op de hoogte blijven van alle supercars die deze zondag op het parkeerterrein van Kaap Hoorn te bewonderen zijn.