uitgaan

11 apr 2017, 16:04

Studentenvereniging Albertus Magnus trakteert Stadjers op concert

Studentenvereniging Albertus Magnus trakteert Stadjers op concert

R.K.S.V. Albertus Magnus organiseert donderdagavond 20 april een benefietconcert op de Vismarkt. Doel van het concert is het bevorderen van de integratie tussen Stadjer en student.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Maar een neven-doel is om geld op te halen voor het Beatrix Kinderziekenhuis. Eens in de vijf jaar organiseert Albertus Magnus een week vol activiteiten voor de stad, met dit jaar als hoofdactiviteit het benefietconcert op de Vismarkt. Albertus maakt al 120 jaar dankbaar gebruik van het gedeelde ´pronkjewail´, een goede reden dus om activiteiten te organiseren voor, door en met de bewoners van de stad.

 

Tijdens het concert komen artiesten optreden die verschillende doelgroepen van de stad aanspreken. Zo zullen Joost Marsman, bekend van ‘Is Ook Schitterend’ en Erik Mesie van ‘Toontje Lager’ optreden voor stadjer en student. Maar ook Swifty, Wander en de Lustrumband van Albertus Magnus zullen fans naar de Vismarkt trekken.

 

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door ruim veertig vrijwilligers van de vereniging, die zich inzetten om het evenement goed te laten voorlopen. Naast het concert vindt er ook een vintage kledingmarkt plaats, van kleding dat is ingezameld voor het goede doel door de studenten van de vereniging. Alle inwoners van de stad zijn welkom op deze avond om samen te genieten van de muziek en daarmee geld op te halen voor het Beatrix Kinderziekenhuis.

 

Het benefietconcert en de kledingmarkt zijn slechts enkele onderdelen van activiteiten die Albertus voor de stad organiseert, in de speciaal georganiseerde Stadjersweek van 19 tot en met 22 april. Naast het benefietconcert zullen er ook een voetbaltoernooi, sport- en spelmiddag, seniorenboottocht, kledingmarkt, daklozenlunch en een musical worden georganiseerd. Hierdoor zijn er voor alle doelgroepen in de stad activiteiten te beleven. Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de activiteiten.