uitgaan

15 jun 2018, 09:09

Spectaculaire roofvogelshow tijdens open dag Boerderijum

Spectaculaire roofvogelshow tijdens open dag Boerderijum

Aanstaande zondag 17 juni is het open dag op de Boerderijum, het multifunctionele centrum in de groene long van Beijum. Er is voor kinderen die dag van alles te beleven, maar het absolute hoogtepunt is een roofvogelshow met een heuse zeearend.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

In de Boerderijum is een zorg- en kinderboerderij met theeschenkerij te vinden van Stichting De Zijlen. Daarnaast is er een kinderopvangcentrum (De Mallemolen) gevestigd en heeft het NDE Natuureducatiecentrum er een plek waar kinderen alles kunnen leren over de natuur om hen heen.

 

Omdat het Natuureducatiecentrum deze zomer verhuist naar een nieuwe plek in het Stadspark en dus voor het laatst meedoet aan de open dag, wordt er extra uitgepakt met een spectaculaire roofvogelshow.

 

De open dag begint om 10.00. Bij De Zijlen kunnen kinderen zich laten schminken, mogen ze maskers maken en kunnen ze meedoen aan een kinderloterij met leuke prijzen. Bij Kindercentrum De Mallemolen kunnen ze zich uitleven aan de speciale timmertafel en bij het Natuureducatiecentrum  is spelenderwijs veel te leren over de natuur.

 

Om 14.00 uur is het tijd voor de roofvogelshow met een indrukwekkende zeearend.