uitgaan

01 dec 2017, 13:01

Eten in leukste restaurants Groningen met 50% korting voor GIC-lezers - dankzij Restaurantkaart

Eten in leukste restaurants Groningen met 50% korting voor GIC-lezers - dankzij Restaurantkaart

Vaker uit eten gaan, dat wil toch iedereen wel? Leden van RestaurantKaart doen het, omdat zij 50% korting krijgen bij de leukste restaurants, ook in Groningen. Lezers van GIC kunnen nu een maand lang gratis RestaurantKaart proberen. Klik hier voor meer informatie of direct aanmelden. Gebruik hierbij de code gic2017. (Lees verder)

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De leukste restaurants

 

 

RestaurantKaart is er speciaal voor echte liefhebbers. Uitsluitend restaurants uit het midden- en hoge segment zijn aangesloten bij de kaart, waardoor leden altijd eten bij de leukste restaurants. In Groningen zijn dat bijvoorbeeld De Zevende Hemel, De Pauw, Chef’s Food & Drinks en De Paalkoepel aan het Paterswoldsemeer. Buiten de deur eten wordt een stuk aantrekkelijker, want op vertoon van de RestaurantKaart app krijg je 50% korting op het eten.

 

Win win situatie

 

 

Iedereen die in de horeca werkt weet dat doordeweekse dagen meestal rustiger zijn. RestaurantKaart helpt met het verbeteren van de bezetting op die dagen. De kaart is altijd van maandag tot en met donderdag geldig voor minimaal twee personen. Een restauranthouder besluit echter in 60% van de gevallen de kaart ook in het weekend geldig te maken, of zelfs voor meer dan twee personen. In de app is te zien op welke dagen en voor hoeveel personen de korting geldt.

 

Oerwoud van kortingsacties

 

 

Natuurlijk, het aantal kortingsacties voor restaurants is enorm gegroeid. Eigenaar Michael Roman van restaurant De Zevende Hemel aan de Zuiderkerkstraat heeft er niet altijd goede ervaringen mee: “We kregen een publiek binnen dat vroeg waarom er geen saté op de kaart stond. Jammer, want mijn restaurant onderscheidt zich met unieke gerechten. We hebben niet eens een frituur!” Toch doet De Zevende Hemel mee met RestaurantKaart. “De leden zijn fijnproevers die graag nieuwe gerechten ontdekken. Ze bestellen een extra goed glas wijn bij het eten, juist doordat ze korting krijgen”, vertelt Roman.

 

Exclusief: gratis proberen

 

Heb jij ook geen zin meer in de afwas en wil je vaker uit eten gaan? Lezers van de Groninger Internet Courant kunnen nu een maand lang gratis RestaurantKaart proberen. Klik hier voor meer informatie of direct aanmelden. Gebruik hierbij de code gic2017.