uitgaan

01 sep 2017, 10:10

Pura Vida openluchtconcert aan oevers Oldambtmeer

Pura Vida openluchtconcert aan oevers Oldambtmeer

Het openluchtconcert Pura Vida Blauwestad staat dit jaar in het teken van Queen. Op zaterdagavond 2 september speelt het NNO aan de oevers van het Oldambtmeer het concertprogramma “Echoes of Queen” met als solisten Jennie Lena, Joseph Clark en Yollandi Nortjie.​

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Arrangeur en dirigent van het concert Dirk Brossé heeft arrangementen gemaakt van de grootste hits van Queen. Bohemian Rhapsodie, The show must go on, Don’t stop me now, We will rock you, Somebody to love en andere Queen-klassiekers worden gezongen door Joseph Clark, wiens stem sterk aan Freddie Mercury doet denken, Jennie Lena, bekend van The Voice of Holland, en de Zuid-Afrikaanse sopraan Yollandi Nortjie.

Het concert is voor iedereen gratis toegankelijk en begint om 19:30 uur in het Havenkwartier Blauwestad en duurt tot ongeveer 22:00 uur. Het concertterrein is voor maximaal 10.000 bezoekers geschikt en wordt afgesloten als dat aantal is bereikt. Bezoekers wordt aangeraden om op de fiets te komen. Als toeschouwers toch met de auto komen, dan rijden er pendelbussen van het parkeerterrein van de Intratuin in Winschoten. Net als voorgaande jaren zijn er op het terrein voor een klein bedrag stoelen te huur.

Pura Vida is een evenement van Projectbureau Blauwestad en is mogelijk gemaakt door de Provincie Groningen, Gemeente Oldambt en vele sponsoren.

Meer informatie via www.blauwestad.nl.