uitgaan

30 apr 2018, 10:10

NNO speelt tijdens Pura Vida repertoire van Ede Staal

NNO speelt tijdens Pura Vida repertoire van Ede Staal

In navolging van de koning en koningin krijgt ook het publiek van Pura Vida het repertoire van Ede Staal voorgeschoteld. Tijdens het grote openluchtconcert van het Noord Nederlands Orkest (NNO) in Blauwestad staat namelijk het repertoire van de Groningse zanger op het repertoire.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tijdens het Koningsdagconcert werden de koning en koningin getrakteerd op een concertprogramma door het Noord Nederlands Orkest (NNO) met een bijdrage van zanger Erwin de Vries, die enkele nummers van Ede Staal op een prachtige manier ten gehore bracht. Een mooi voorproefje voor Pura Vida, want dan voeren ze de muziek opnieuw op.

Erwin de Vries en Wia Buze
Op zaterdagavond 1 september 2018 is de twaalfde editie van Pura Vida. Dit jaar staat het concertprogramma helemaal in het teken van Ede Staal. Solisten Erwin de Vries en Wia Buze spelen samen met de musici van het Noord Nederlands Orkest de bekende nummers van de geliefde overleden Groninger zanger.

Picknickkleed
Een muzikale avond over alles wat het Groninger land en zijn bewoners zo bijzonder maakt. Geen betere locatie te vinden dan Blauwestad. Daar waar concertbezoekers vanaf een bootje aan de oevers van het Oldambtmeer of met een klapstoel of een picknickkleed op het veld bij ondergaande zon genieten van de schoonheid van Oost-Groningen. 

Pura Vida is een evenement van Projectbureau Blauwestad en trekt jaarlijks duizenden bezoekers, die genieten van cultuur en natuur in Blauwestad. Pura Vida wordt mogelijk gemaakt door de Provincie Groningen, Gemeente Oldambt en vele sponsoren.

Op de site www.blauwestad.nl  verschijnt in aanloop naar het concert meer informatie.