uitgaan

02 jun 2017, 09:09

My First Festival is het allerleukste festival voor kids

My First Festival is het allerleukste festival voor kids

De Oosterpoort staat morgen, zaterdag 3 juni, helemaal in het teken van ‘My First Festival’. Dat is het allerleukste festival voor kids. Met muziek, dans, spelletjes en nog veel meer. 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Na een spetterende en uitverkochte editie in december staat in het Pinksterweekend De Oosterpoort weer op z’n kop. Deze keer verandert De Oosterpoort in het Wilde Westen met cowboys en indianen op het allerleukste familiefestival boordevol muziek.

Voor iedereen
‘My First Festival’ is voor alle kinderen tussen 2 en 12 jaar, en natuurlijk ook voor hun (groot)ouders, vriendjes en buren. Omdat niemand te jong is om van muziek te genieten mogen ook de allerkleinste broertjes en zusjes mee. Als die nog geen 2 jaar is, is het nog gratis ook.

Programma
Tijdens deze editie kunnen peuters genieten van Frank Groothof met jazzmuziek en prachtige live tekeningen. De kids kunnen ook uit hun dak met Sef en meezingen met zijn hits als ‘De Leven’. Je kunt ook meedansen met Zitakula, de negenkoppige afrobeatband met een explosieve mix van Afrikaanse ritmes, jazz en funk .

Tijdens het festival zijn er tevens optredens van Thijs Boontjes Showorkest, Groovetrotters, Cowboy Billy Boem én je kunt een spaghetti western maken met De Taartrovers.

Kaarten
My First Festival vindt op zaterdag 3 juni plaats tussen 11:00 en 15:00 uur in De Oosterpoort. Kaarten zijn hier verkrijgbaar. 

Bekijk hier een sfeerimpressie van de vorige editie: