uitgaan

07 nov 2016, 10:10

Muziek in 25 Groningse winkels bij vierde aflevering van ‘Walk-In Concerts’

Muziek in 25 Groningse winkels bij vierde aflevering van ‘Walk-In Concerts’

Bezoekers aan de Groningse binnenstad konden afgelopen zondag niet alleen genieten van winkelen, van de sfeer in de binnenstad of van bijzondere aanbiedingen, maar ook van muziek. Voor de vierde keer werd namelijk het evenement ‘Walk-In Concerts’ georganiseerd, waarbij artiesten en bands optraden in in totaal 25 winkels. Daar verzorgden ze 27 acts, die bij veel bezoekers een glimlach op het gezocht toverde en de kille herfstsfeer snel deed vergeten. Maar ook op straat werd er gespeeld.

 

Het was daardoor (weer) extra gezellig winkelen gistermiddag tussen 13:00-17:00 uur. Het festival begint na vier jaar al langzaam uit te groeien tot een begrip. Onder de artiesten onder meer ‘Blaas of Glory’ en de Steelband Panmagic


Daarnaast heeft de organisatie weer nieuwe mensen verrast met het evenement, waarbij ze letterlijk bij de concerten naar binnen liepen en na het eerste concert met de plattegrond naar buiten gingen om de route door Groningen te lopen.

 

Naast het jonge talent willen ook acts/muzikanten die al langere tijd samen spelen deelnemen aan het evenement.

 

De organisatie van Walk-In Concerts laat weten tevreden te zijn over deze vierde editie van het muziekfestival, die telkens de eerste zondag van de maand gehouden wordt.

Blaas of Glory was een grote hit en bracht een brede lach op vele gezichten en Steelband Panmagic zorgde voor zonnestralen en tijdens het spelen werd het gelijk een paar graden warmer.  De organisatie van de Walk in Concerts denkt inmiddels na over de vijfde, en dus lustrum editie, te houden over een jaar, in november 2017.

Foto's (c): René Keijzer // Walk-In Concerts 2016

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door: