uitgaan

12 jan 2018, 10:10

Minerva Academie voor Popcultuur presenteert noise, soup & knowledge tijdens Eurosonic Noorderslag

Minerva Academie voor Popcultuur presenteert noise, soup & knowledge tijdens Eurosonic Noorderslag

Ook dit jaar tonen de studenten van de Minerva Academie voor Popcultuur van de Hanzehogeschool Groningen tijdens Eurosonic Noorderslag een een diversiteit aan activiteiten. Al enige jaren organiseert de Academie samen met Galerie SIGN het event Noise, Soup & Knowledge; op vrijdag 19 januari is bij de galerie aan de Winschoterkade tussen 16.00 en 20.00 uur een gevarieerd programma te zien met muziek, sprekers, video's, gratis soep en veganistische snacks.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Naast diverse optredens kun je een presentatie bijwonen over personal branding en social media en zijn er video’s te bekijken. SIGN nodigt verschillende kunstenaars uit om muurconstellaties te maken in de ruimte.

Hier is het gehele programma van Noise, Soup & Knowledge te vinden. Tijdens de hele middag serveert de Academie gratis soep.

Entree gratis. Locatie: SIGN, Winschoterkade 10, Groningen

Voorafgaand aan Noise, Soup & Knowledge is er om 13.00 uur een besloten presentatie van ‘Finland meets The Netherlands’. Studenten van de Academie voor Popcultuur en studenten muziekproductie van haar exchange partner uit Tampere, Finland presenteren eigen geschreven en geproduceerde nummers. De muziek zal worden gepresenteerd aan een select gezelschap van platenlabels en muziekuitgevers afkomstig uit Finland en Nederland

Meer Minerva Academie voor Popcultuur in het hoofdprogramma
Tijdens het hoofdprogramma van Eurosonic Noorderslag staan de volgende acts geprogrammeerd die hun roots hebben liggen bij de Academie voor Popcultuur:

Eurosonic: The Cool Quest, The Homesick

Noorderslag: Korfbal, Kraantje Pappie, Rollàn, Stuart Mavis

House of the North: Esther de Jong, FENN, BlackBoxRed, Ciel, Vera's Charm

Grunnsonic: Haas, Willie Darktrousers & De Splinters, Hollow Men