uitgaan

14 mrt 2017, 09:09

MartiniPlaza in teken Wonen&Co de beurs

MartiniPlaza in teken Wonen&Co de beurs

Dankzij Wonen&Co de Beurs in MartiniPlaza verandert Groningen van 16 tot en met 19 maart tot dé woonhoofdstad van Nederland. Ongeveer 55.000 bezoekers brengen jaarlijks een bezoek aan dit grootste woonevent van het Noorden. 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Woonliefhebbers kunnen hun hart ophalen en inspirerende woonideeën opdoen. Er zijn caravans te zien die een metamorfose hebben ondergaan en ook is er de Wonen&Co Cinema, een bioscoop die net een tikkeltje anders is dan je gewend bent. Op het Adviesplein en het Wooncollege staan specialisten klaar met antwoorden

Lef
Dit jaar komt Wonen&Co met het kortste thema in de rijke historie van de woonbeurs: 'lef'. In de Dikke van Dale wordt dit begrip omschreven als ‘moed’ en ‘durf’. Het is één van de makkelijkste woorden uit één van Neerlands dikste boeken, maar misschien wel de moeilijkste qua uitvoering. Lef is voor iedereen anders. Bij telefoonangst juist wel die hoorn oppakken, bij hoogtevrees toch die parachute op je rug knopen en alles wat ertussen zit. Wonen&Co zoekt het dichter bij huis. Of, beter gezegd: ín huis.

Trend
Of je nu een trendvolger bent of niet; ongemerkt bepalen woontrends wat we wel en niet mooi vinden. Onder de noemer ‘Trend’ staan de twee grote woonexpo’s van Wonen&Co de Beurs dit jaar in het teken van warme kleuren, een beetje urban gypsy en boho chic, natuurlijke materialen (zoals kurk) en groen.