uitgaan

01 nov 2019, 10:10

‘Liekes Liefdesbrieven’ helpt op Waagplein met liefdes- of uitmaakbrieven tijdens Let's Gro

‘Liekes Liefdesbrieven’ helpt op Waagplein met liefdes- of uitmaakbrieven tijdens Let's Gro

Het toekomst- en inspiratiefestival Let’s Gro in Groningen is helemaal op stoom. Ook vandaag en morgen is er nog een stampvol programma. Eén van de (vele) opmerkelijke onderdelen is Liekes Liefdesbrieven op het Waagplein. Maar ook: Wijsheid op Wielen (W0W)….>>

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Denken en schrijven komen dit jaar samen op het Waagplein, waar de twee onderdelen 'Wijsheid op Wielen (W0W)' en Liekes Liefdesbrieven (LL) hun krachten bundelen.

 

'Vergaar eerst (zelf)inzicht bij WoW om die daarna te laten vastleggen in een brief aan… jezelf', aldus de programmamakers.

 

Bij Wijsheid op Wielen kunnen deelnemers hun  gedachten laten bevragen in een caravan en krijgen ze de kans om te ervaren wat een mini-filosofisch gesprek met een van de drie wijsgeren  kan opleveren (circa 15 minuten).

 

Liekes Liefdesbrieven

 

Schuif hierna aan bij Liekes Liefdesbrieven (circa 25 minuten) om je ervaringen te laten vastleggen in een boodschap aan jezelf. Lieke en twee collega-liefdesbrievenschrijvers zitten voor je klaar.

 

Vanachter een oude typemachine verpakken zij jouw bevindingen in een brief die meteen een tastbare herinnering is aan de uitdaging die je aanging in de caravan van WoW. Op aanvraag tevens beschikbaar: liefdes-, dreig- en uitmaakbrieven aan een ander, al naar gelang je stemming.

 

Meer over dit onderdeel van Let's Gro gewijd aan wijsheid en liefde: klik hier