uitgaan

03 mei 2017, 11:11

Kookwedstrijd op de Vismarkt tijdens ‘Groninginnedag’

Kookwedstrijd op de Vismarkt tijdens ‘Groninginnedag’

De kookwedstrijd ‘Klaar Af Kook’, inmiddels een vast begrip op de Horecabeurs Noord Nederland, gaat dit jaar de markt op. De kookwedstrijd waarbij koks binnen een bepaald tijdsbestek een gerecht moeten bereiden en presenteren, vindt dit jaar op 24 juni (‘Groninginnedag’) plaats op de Vismarkt.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

In het kader van Groninginnedag organiseert Klaar Af Kook de editie: ‘Koken met de markt’. Tijdens deze openlucht kookwedstrijd strijden zes koks tussen de kramen van de Vismarkt om de titel ‘Beste kok van de markt’. Voor de winnaar ligt een ‘golden ticket’ klaar om deel te nemen aan de Klaar Af Kook wedstrijd tijdens de 6e editie van de Horecabeurs Noord Nederland op maandag 2 oktober 2017.

De wedstrijd zal bestaan uit drie rondes waarbij telkens twee professionele koks tegen elkaar koken met producten die ze ter plekke inslaan. Daarna vindt de finale plaats, waarin de twee koks met de meeste punten tegen elkaar strijden om de felbegeerde titel ‘Beste kok van de markt’ en een ‘golden ticket’ voor Klaar Af Kook.