uitgaan

28 feb 2017, 09:09

Komend weekend: vintage kleding shoppen in de Der Aa-kerk

Komend weekend: vintage kleding shoppen in de Der Aa-kerk

Voor iedereen die op zoek is naar een leuke nieuwe outfit is de Der Aa-kerk komend weekend, 4 en 5 maart, the place to be. De kerk is dan het decor van de vierde editie van de ‘Vintage Rebel Kilo Sale’. De naam zegt het al een beetje: de kleding betaal je niet per stuk maar per kilo.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De kerk is dit weekend gevuld met kledingrekken vol met kleding uit de jaren zeventig, tachtig en negentig. De vorige edities waren een groot succes.

Vintage Kilo Sale
Bijzonder aan deze kledingverkoop is dat de kleding niet per stuk is geprijsd, maar per kilo wordt afgerekend. Bezoekers betalen vijftien euro per kilo kleding. Speciaal voor dit weekend is er twee ton aan mooie vintage kleding geselecteerd. De voorraad wordt beide dagen steeds aangevuld, dus er is continu keuze uit een ruim assortiment kleding voor hem en voor haar. Van jurken en jassen tot denim en van tassen tot schoenen en broeken. Er is een pasruimte aanwezig met spiegels, ook staan er weegschalen in de kerk om tussendoor de gekozen vintage vondsten te wegen.

Waardevolle kleding
De broeken, jassen, jurken en accessoires als tassen en hoeden komen voor een groot deel uit Frankrijk en Amerika. Er is niet uitgezocht of er waardevolle stukken tussen zitten, dus de echte speurder kan - als het meezit - met een koopje naar huis.

www.thevintagerebel.com