uitgaan

18 sep 2017, 09:09

Kadepop op Suikerunie-terrein

Kadepop op Suikerunie-terrein

De drukke festivalzomer in Groningen krijgt komende zaterdag 23 september nog een toetje, oftewel nabrander, met het festival Kadepop op het Suikerunieterrein. Er is niet alleen muziek, onder meer van Kraantje Pappie, maar ook een foodvillage.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Kadepop viert dit jaar haar zesde verjaardag en voor de tweede keer kan men op het terrein van de voormalige Suikerunie genieten van dit feest.

 

Programma

 

Dit jaar komen er naast bands uit Nederland zelfs overzeese artiesten naar Kadepop. Zo komen het upbeat, fun lovin’ collectief Bare Jams uit Engeland en The Beautiful Girls met hun rootsy, spooky, punky raggae uit Australië (!) naar Groningen toe!

 

Ook onze Belgische zuiderburen zijn op Kadepop aanwezig met de bands Goose en Intergalactic Lovers. Van eigen bodem kunnen de bezoekers een feestje verwachten met Kraantje Pappie, rocken met Navarone en wegdromen bij de soulvolle stem van Jeangu Macrooy (bekend van DWDD).

 

De volledige line-up is te vinden op www.kadepop.nl.

 

Foodvillage

 

Ook voor de foodlovers en levensgenieters is er genoeg te vinden op Kadepop 2017. Zo is er een uitgebreide foodvillage waar men kan genieten van een broodje soep tot de beste burger in town.

 

(Foto boven: Kadepop 2016 Lucas Hamming.  Foto door Jan Lenting)