Cultuur & Uitgaan

Huisje Boompje Baby: alles over zwangerschap en baby's in Martiniplaza

Iedereen die meer wil weten over zaken die te maken hebben met zwangerschap of baby’s kan vanaf 12 april terecht in Martiniplaza. Daar is dan het driedaagse evenement ‘Huisje, Boompje, Baby’. Hier vind je een zo volledig mogelijk aanbod van alles op het gebied van zwangerschap, baby’s en kids. Met ook uiteenlopende activiteiten en producten voor ouders en kinderen t/m zes jaar, zoals creatieve workshops en speelmogelijkheden.


Leestijd: 1 minuut

Het Huisje Boompje Baby Event biedt toekomstige en jonge ouders volop gelegenheid om kennis te maken met een breed scala aan producten en diensten op het gebied van zwangerschap, baby’s en jonge kinderen. Van kinderwagens tot uitjes en van kleding tot verzorging: het event heeft alles wat ouders (en kinderen) nodig hebben onder één dak.

Uitgebreid programma

Iedere dag worden er workshops en lezingen gegeven op het gebied van zwangerschap en opvoeding. Naast het uitgebreide aanbod voor ouders, zijn er dit jaar ook volop activiteiten en speelmogelijkheden speciaal voor kinderen. Van knutselen tot interactieve spelletjes, er is voor elk wat wils om de kleintjes
bezig te houden en te vermaken.

Samenwerking

Huisje Boompje Baby event wordt voor de derde keer georganiseerd door Lyse Events en Martiniplaza Groningen, in samenwerking met partners BabyPlanet en Martini Ziekenhuis Groningen.

Tickets te koop via: www.huisjeboompjebabyevent.nl