uitgaan

24 okt 2017, 10:10

Herfstvakantie: Kidsweek in MartiniPlaza

Herfstvakantie: Kidsweek in MartiniPlaza

Herfstvakantie en op zoek naar een uitje dicht in de buurt? Misschien is de Kidsweek Martiniplaza dan interessant. Dat is een activiteitenfestival van vandaag, 24 oktober, tot en met zondag 29 oktober. Pech dus voor kinderen die ver weg op vakantie zijn, maar een meevaller voor de kinderen die in en om Groningen blijven.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tijdens de ‘kidsweek’ is er in Martiniplaza een mega-indoor-springkussenfestival, kan men Tina de Musical bezoek, Furtjuh live beluisteren , of genieten van de Fien en Teun theatershow

 

Mega Indoor Springkussen Festival

 

Regen en wind tijdens je herfstvakantie? Maakt jou helemaal niets uit! Jij springt een gat in de lucht tijdens het Mega Indoor Springkussen Festival. Bij het boeken van een onderstaande show krijgen kinderen 3 euro korting op kaartjes. 

 

Tina de Musical

 

Tina bestaat 50 jaar en dat verdient een feestje. Welk meisje is er de afgelopen halve eeuw niet volwassen mee geworden? Boek nu kaartjes met vijf euro korting!
Klik hier!

 

 

Furtjuh Live!

 

Furtjuh is met meer dan 400.000 abonnees één van de grootste YouTube-sterren van dit moment.
Klik hier!

 

Fien & Teun

 

Martiniplaza tovert haar theater voor heel even om tot boerderij; tijdens deze familievoorstelling (voor kinderen vanaf twee jaar) kan het.
Klik hier!