uitgaan

23 feb 2018, 09:09

Grootste hondendiner ooit in Martiniplaza

Grootste hondendiner ooit in Martiniplaza

In Martiniplaza is volgend weekend het grootste hondendiner ooit. Op een meterslange gedekte tafel kunnen honden aanschuiven voor een waar smulfestijn. Iedereen mag hieraan meedoen. Het is één van de onderdelen van de Martinidogshow, het grootste hondenevenement van het noorden.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

In samenwerking met de Stichting Hondensport Kynonoord organiseert de Noorder Kynologen Club dit grootste hondenevenement van het noorden. Op zaterdag 3 en zondag 4 maart zal de Martiniplaza in Groningen gevuld zijn met duizenden honden en hondenliefhebbers.

 

Tijdens deze twee dagen kunnen mensen zich vergapen aan meer dan 2600 honden van 300 rassen. Werkelijk alle denkbare rassen zullen deze dagen aanwezig zijn, van de veel voorkomende labrador tot exotische honden zoals de Owcharka. Een internationaal keurmeesters korps o.a. uit Singapore, Verenigde staten, Israël en vele Europese landen zullen hun oordeel vellen over de aanwezige honden.

 

Mega Dogdiner

 

In samenwerking met Eukanuba gaat op zaterdag 3 maart om 12:00 het grootste honden diner ooit van start. Op een meterslange gedekte tafel kunnen honden aanschuiven voor een waar smulfestijn. Iedereen mag hieraan meedoen.

 

Workshops

 

Op beide dagen vinden er diverse workshops plaats. Zo zal er onder andere een professioneel fotograaf aanwezig zijn die alle tips en trucs leert over fotograferen. Uniek hierbij is dat het fotograferen met de smartphone uitgebreid aan bod zal komen. Op zondag zal er een workshop body awareness worden gegeven. Body awareness is een soort fitnes voor de hond, waarbij er gebruik wordt gemaakt van speciale hulpmiddelen.

 

Shoppen

Met meer dan 30 aanbieders van hondenartikelen is er voor de shopper voldoende te doen. Van kleding tot snacks, van riemen tot beelden, werkelijk alles op hondengebied is hier te koop.

 

Voor meer informatie: www.martinidogshow.nl