uitgaan

13 feb 2018, 16:04

Groningse meubelmaker George van Engelen: Open Huis in Ten Post

Groningse meubelmaker George van Engelen: Open Huis in Ten Post

Voor fraaie, hedendaagse door een echte vakman/ontwerper gemaakte meubelen hoef je vanuit Groningen niet helemaal naar Amsterdam, New York, Parijs of Duitsland. Onder de rook van Groningen is gevestigd George van Engelen. Hij ontwerpt én vervaardigt meubels in opdracht van particulieren en bedrijven. Komende zondagen 18 februari en zondag 25 februari heeft hij Open Huis, 13.00 tot 17.00 uur.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Elk meubel van Van Engelen is het resultaat van praktische gebruikswaarde, bijzondere vormgeving, veelzijdig materiaalgebruik en hoogwaardig vakmanschap.

 

Een van de redenen voor Van Engelen om Open Huis te houden is dat hij tegenwoordig zo veel tijd kwijt is om schade door de aardgaswinning door de NAM vergoed te krijgen. Dat kost niet alleen veel tijd, maar ook geld. Daarom zijn veel kunstwerken verkrijgbaar tegen gereduceerd tarief. Ook zijn er andere voor een interieur aantrekkelijke zaken, zoals kistjes, vitrinekasten, kasten en kastjes, vazen en objecten.

 

George van Engelen behoort tot de Groningse top-ontwerpers, en exposeerde in diverse musea. Waaronder de kast op bovenstaande foto die onlangs geexposeerd werd in Bremen.

 

Meer informatie: www.georgevanengelen.nl

 

(Adres: B. Kuiperweg 2, 9792 PK Ten Post)