uitgaan

23 mrt 2018, 11:11

Der Aa-kerk weer helemaal in het teken van Whisky Festival

Der Aa-kerk weer helemaal in het teken van Whisky Festival

De Der Aa-kerk staat dit weekend weer helemaal in het teken van het Whisky Festival Noord-Nederland. Duizenden whiskyliefhebbers komen naar Groningen om de meest bijzondere whisky’s te proeven. Het festival is uitgegroeid tot een fenomeen en heeft een grote schare trouwe fans uit binnen- en buitenland.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Er zijn veel stands met whiskyimporteurs uit de hele wereld. Ook worden er masterclasses gegeven door internationaal bekende sprekers. Er zijn belangrijke whiskyschrijvers aanwezig die hun boeken signeren. Iedere bezoeker krijgt bij binnenkomst een proefglas met opdruk en de meeste whisky is vrij te proeven. Voor de beginnende whiskydrinker zijn er tijdens het whiskyfestival speciale arrangementen, met een leerzame en zeer toegankelijke whiskyproeverij onder leiding van een ervaren spreker. Voor de meer gevorderde bezoekers zijn er een aantal arrangementen met een luxe proeverijen. De sprekers hebben hiervoor enkele fenomenale whisky's geselecteerd.

Ook tijdens deze editie zijn er veel internationaal bekende schrijvers aanwezig, zoals Hans Offringa, Gordon Muir en Martine Nouet. Voor de verwende whiskyliefhebber zijn er de inmiddels beroemde VIP-arrangementen , waarbij het mogelijk is om in de luxe van de speciale VIP-lounge in kleine groepen deel te nemen aan zeer exclusieve sessies.

Programma: 
Vrijdagavond 23 maart: 19.00 - 22.30 uur
Zaterdagmiddag 24 maart: 13.00 - 16.30 uur
Zaterdagavond 24 ;maart: 19.00 - 22.30 uur
Zondagmiddag 25 maart: 13.00 - 16.30 uur

Entree: 
30 euro per persoon per sessie
90 euro per persoon voor een passe partout voor alle sessies

Iedere bezoeker krijgt bij binnenkomst een proefglas met opdruk. De meeste whisky op het festival is voor de bezoekers vrij te proeven. Voor enkele speciale bottelingen moet bij de stands extra betaald worden. 

Kaarten zijn hier te koop.