Sport

Supporters onthalen spelersbus FC Groningen voor aanvang kwartfinale

FC Groningen laat weten dat het hard gaat met de voorverkoop richting de kwartfinale in de beker komende donderdagavond in de Euroborg tegen Fortuna Sittard. Seizoenkaarten zijn in het bekertoernooi niet geldig, dus moeten kaarthouders een los ticket kopen.


Leestijd: 1 minuut

Hoe voel zit de Euroborg donderdagavond?
Hoe voel zit de Euroborg donderdagavond?

Om hoeveel tickets het gaat is niet bekend gemaakt. Vorige week liet de club weten dat toen al zeven duizend seizoenkaarthouders hun plek geclaimd hadden. Groningen doet er alles aan op deze bekerkraker tegen voormalig trainer Danny Buijs en assistent Adrie Poldervaart tot een succes te maken. Los van de sportieve uitdaging voor trainer Dick Lukkien en zijn ploeg met misschien wel een gouden kans om weer eens de halve finale te halen tuigt de club er omheen het nodige op.

Supporters van de Noordtribune hebben supporters op Facebook al opgeroepen om donderdag vroeg naar het stadion te komen. Het supportersplein is vanaf 17.00 uur geopend. Onder leiding van het DJ-duo G Town Madness wordt de voetbalsfeer extra aangewakkerd. En het is de bedoeling om de spelersbus rond de klok van 18.15 uur bij aankomst groots te onthalen om ze al een flinke energie boost mee te geven. En zo de bekersfeer al goed te ervaren.

De aftrap is donderdagavond om 20.00 uur