Sport

Kom op de fiets naar FC Groningen en win een prijs

De organisatie Groningen Bereikbaar heeft samen met FC Groningen een 'fietsbattle' georganiseerd om supporters te stimuleren met de fiets naar de thuiswedstrijden van FC Groningen in de Euroborg te komen. Dat meldt Groningen Bereikbaar op haar website. De prijs is een arrangement voor 25 personen bij een thuiswedstrijd van FC Groningen.


Leestijd: 1 minuut

Kom op de fiets naar FC Groningen en win een prijs
Kom op de fiets naar FC Groningen en win een prijs

Fietsen is niet alleen goed voor de bereikbaarheid van de stad, het is ook goed voor de gezondheid en duurzaamheid. Samen met FC Groningen doet de organisatie Groningen Bereikbaar daarom mee aan de “fietsbattle Love to Ride”: een internationaal concept waarbij men elkaar stimuleert de fiets te pakken.

Naar het werk, maar zeker ook naar het Noordlease Stadion. Doe mee aan de Love to Ride battle en maak het hele voetbalseizoen kans op leuke FC Groningen prijzen, waaronder een gesigneerd shirt van komend seizoen, een VIP-arrangement voor 4 personen of een gesigneerde FC Groningen bal.

Bedrijven- & teamcompetitie

Je kunt zelf meedoen, maar ook samen met collega's, sportvrienden, familie of buurt een team vormen en meedoen aan de teamcompetitie. Daarmee maak je samen kans op een arrangement voor 25 personen bij een thuiswedstrijd van FC Groningen.

Schrijf je in!

Samen met jouw collega's, vrienden, familie of buurt meedoen in de competitie? Dat doe je zo:

  1. Ga naar https://www.lovetoride.net/groningen/signups/new?locale=nl-NL
  2. Download de Love to Ride-app
  3. Meld je aan
  4. Zet de app aan als je gaat fietsen
  5. Wie het vaakst de fiets pakt, wint!