Jeugdteams FC Groningen allen gelijk

De drie jeugdelftallen van FC Groningen hebben zaterdagmiddag allemaal gelijkgespeeld.

De A-jeugd speelde thuis met 1-1 gelijk tegen promovendus Argon. Voor rust opende Sergio van Dijk de score, in de tweede helft brachten de Mijdrechtsters de stand weer in evenwicht.
De B1 speelde knap gelijk tegen Ajax. Dennis Hagedoorn bracht de FC aan de leiding, maar de Amsterdammers kwamen alsnog langszij.
De wedstrijd SC Heerenveen C1 – FC Groningen C1 liep uit de hand. Nadat Groningen in de 12e minuut van de blessuretijd op gelijke hoogte was gekomen (2-2) werd de arbiter aangevallen door een ontevreden ‘ouder’. Na een onderbreking van vijf minuten werden de laatste seconden toch nog gespeeld. In de stand kwam geen verandering meer.