Sport

FC Groningen ziet hoofdsponsor voor onbepaalde tijd verlengen

De directie van FC Groningen heeft ongetwijfeld een klein feestje gevierd met het feit dat de huidige hoofdsponsor Office Center het komende zomer aflopende contract voor onbepaalde tijd gaat verlengen. Het bedrijf in kantoorartikelen is bezig aan het tweede seizoen als belangrijkste geldschieter.


Leestijd: 1 minuut

FC Groningen ziet hoofdsponsor voor onbepaalde tijd verlengen
FC Groningen ziet hoofdsponsor voor onbepaalde tijd verlengen

Zeker in de lastige coronatijd is het een sterk positief signaal voor FC Groningen. Frans Davelaar laat op de site van de FC weten zeer te spreken te zijn over de sponsoring tot nu toe. De naamsbekendheid is de afgelopen anderhalf jaar flink toegenomen. Gezien de toekomstvisie van FC Groningen willen ze dit graag uitbouwen. Mocht men het contract opzeggen dan is de opzegtermijn 18 maanden. Zo is dat contractueel geregeld.

Algemeen directeur Wouter Gudde van FC Groningen spreekt van een bijzondere overeenkomst. 'We zijn er enorm trots op dat we samen met Office Centre dit bijzondere partnership voor onbepaalde tijd zijn aangegaan. De hoofdsponsor is de meest prominente partner van de club en dan juist nu het contract verlengen is het mooiste cadeau wat de FC in deze tijd kan krijgen. Het zegt veel over het vertrouwen dat Office Centre heeft in FC Groningen voor de aankomende jaren.' (Foto: de aankondiging van de nieuwe hoofdsponsor in 2019)