In beeld

De historische botsing tussen Cardano en  Ethereum

Over welke bedrijfstak we het ook hebben, er zijn enkele historische botsingen geweest tussen twee grote spelers. Of het nu basketbal, boksen, hip-hop, of een ander gebied is. Er zullen enkele belangrijke spelers zijn die een cruciale rol spelen tegenover elkaar. Hetzelfde is het geval in de cryptovaluta-industrie. Een zeer bekende strijd tussen de twee Blockchain giganten is die tussen ADA en ETH. Dit zijn twee van de populairste Blockchain-giganten in de hele wereld, en de geschiedenis achter hun strijd is zeer spectaculair. Ze hebben al heel lang een open eind van elkaar, maar nu is hun strijd aan het vervagen. Daarom is het essentieel om naar hen te kijken om te begrijpen hoe het cryptovaluta-ecosysteem in de hele wereld ontstaat. Er zijn nog veel meer projecten en concepten om te ontdekken! Bezoek nu snel-winst-ai.com om in contact te komen met een onderwijsexpert en meer te leren over beleggen.


Leestijd: 3 minuten

Dit zijn de twee belangrijkste spelers in de blockchain-economie, en toch hebben ze veel gemeen. Er zijn echter veel verschillen tussen de twee, maar het uiteindelijke doel is om de meest vooraanstaande Blockchain-dienstverlener in de hele wereld te worden. De belangrijkste reden om Ethereum te creëren was om een open-source en wereldwijd platform te worden waarop enkele van de meest kritieke activa en economische platforms kunnen werken. Het is echter een van de meest ambitieuze Blockchain producten, en nog steeds kijkt Ethereum uit naar het gebruik van de gedecentraliseerde producten en diensten buiten het geld. Het heeft een heleboel aspecten en ongelooflijke mogelijkheden, waardoor het een van de meest cruciale spelers in het blockchain-systeem in de hele wereld is. In 2021 verstevigde Ethereum en werd de op een na populairste speler in de cryptovaluta markt na bitcoin.

Integendeel, het primaire doel voor het creëren van Ethereum was iets anders dan het creëren van ETH. Het wil werken als een basis voor het vergemakkelijken van transacties in de eigen cryptovaluta, die ADA is. Het wil dat de ontwikkelaars de meest veilige en gedecentraliseerde toepassingen op het platform zelf maken. Enkele belangrijke verschillen maken het echter ongeloofwaardig dat het andere Blockchain-product wereldwijd is. Het besteedt meer aandacht aan de door onderzoek ingegeven benaderingen en wil academische nauwkeurigheid in zijn technologie bereiken. Daarom gelooft zij dat haar technologie zal worden overgenomen door de verschillende app-leverende bedrijven wereldwijd, en dat zij de leider van het Blockchain-systeem zal worden.

Onzichtbare strings

De oprichter van Cardano was een deel van Ethereum zelf. Om zijn reis te beginnen in de Blockchain ruimte in 2013 en werd hij lid van Ethereum mede-oprichters. Er was echter een ruzie tussen de oprichter van Ethereum en de slash-schepper. In 2014 was er een discussie in de raad van Ethereum-leden over het maken van Ethereum, een for-profit organisatie. De oprichter van Cardano was hier echter geen voorstander van.

Onderscheid maken van de raad van leden van Ethereum was niet de reden achter die botsing tussen deze beide Blockchain systemen. Toch was de hele marketingstructuur van Cardano gericht op het binnenland omdat deze rivaliteit plaatsvond. Hij werd eerder de Ethereum killer genoemd en nam ook een van de meest cruciale plaatsen in de geschiedenis van Blockchain in. Het lanceerde ook zijn munt, en daarom wachten veel beleggers op Cardano om zijn plaats in te nemen. Ethereum heeft zich echter nooit laten verleiden tot flash. Het heeft wereldwijd al aan populariteit gewonnen, en toch slaagt het erin om een topper van het blockchain-systeem te worden. Ondanks vele gaskosten, staat het op de tweede plaats in de cryptovaluta ruimte.

Aan de andere kant was Dash gezegend met veel goede dingen. Ethereum dan Cardano, en daarom heeft het zijn positie in de markt gemaakt. Vandaag heeft het een zeer goed gecreëerde positie in de blockchain-industrie omdat het veel rechten heeft. Anderzijds heeft Cardano geen dergelijk voorrecht . Het heeft veel voor- en tegens, en bovendien daalt zijn waardering op de markt. Daarom wordt het geconfronteerd met veel obstakels in de markt en worstelt het veel om de positie van Ethereum in te nemen. Cardano heeft echter veel ideeën die een keerpunt kunnen worden in de wereld van cryptovaluta, maar het lukt nog steeds niet om de plaats van Ethereum over te nemen. Er is een voortdurende rivaliteit tussen hen geweest, maar de mensen hebben er nu geen aandacht meer aan besteed.