In beeld

BTC daalt, liquidaties gaan door, en lange termijn handelaren dragen het gewicht van de markt!

Nu het jaar 2021 is afgelopen, gaan de bitcoin liquidaties door. Het jaar 2021 is zeer spectaculair geweest voor de geschiedenis van bitcoin, maar nog steeds zijn veel mensen vloeibaar, vinden hun cryptovaluta-activa. Nog belangrijker is dat bitcoin op grote schaal wordt verkocht, en dat is niet eens gestopt nadat de grens van honderd miljard dollar aan liquidaties was bereikt. Veel mensen voorspellen dat 2022 geen goed jaar zal zijn voor bitcoin, en daarom kopen mensen het en verkopen ze hun bitcoins. Er zal een beer trend zijn in de cryptovaluta markt, en de longtraders moeten het gewicht van de markt zelf dragen. Op 30 december 2021 eindigde de bitcoin op 50.000 dollar, en de prijsdaling gaat door. De acties in de markt creëren angst onder de mensen, en zij verkopen hun BTC activa op grote schaal. Iedereen die nieuw is met beleggen, moet overwegen om Immediate Edge te bezoeken, waar ze van experts kunnen leren over beleggen.


Leestijd: 3 minuten

De BTC-liquidatie

Volgens de cryptovaluta handelsplatformen is bitcoin een massale liquidatie geweest. De liquidatie van Bitcoin is toegenomen en niet vertraagd. Hierdoor zijn er in de afgelopen 24 uur bijna $31.000.000 liquidaties geweest. Uit de gegevens blijkt dat de liquidaties steeds meer toenemen, en dat zij dus de grens van 46 miljoen dollar zullen raken, maar toch is er hoop voor langetermijnbeleggers. In heel 2021 hebben de handelaars echter enorme winsten geboekt op lange termijn. Toch worden zij geconfronteerd met verliezen omdat de liquidaties niet ophouden. De markt is gedurende heel 2021 een spectaculaire rit geweest, maar de crash is nu snel en brutaal.

Integendeel, de korte termijn handelaren van bitcoins en het maken van winst. De beer trend op de BTC markt leidt tot grote liquidaties in de prijzen. De digitale activa worden geliquideerd, en het hele gewicht van de markt ligt bij de lange termijn handelaren. De BNB cryptovaluta beurs heeft op dit moment te maken met het grootste volume aan cryptovaluta transacties. De meerderheid van de handelaren gebruiken dit platform omdat het ongelooflijke diensten biedt met vele andere extraatjes voor de gebruikers. Daarom worden de meeste volumes vloeibaar gemaakt of via dit platform.

Ethereum staat ook op het spel!

Het zijn niet alleen de bitcoin handelaren die verliezen lijden door de voortdurende liquidatie in de markt, maar ook ETH is hierin opgenomen. De op een na meest populaire cryptovaluta van de hele wereld, ETH, heeft ook te maken gehad met veel liquidatie in de markt. Volgens de gegevens uit het verleden die beschikbaar zijn op het internet, zijn er tijdens de recente tijdspannes van 12 en 24 uur, tientallen miljoenen ETH liquide gemaakt door de korte termijn en lange termijn investeerders. Net als bitcoin zijn ook de tegenhangers in de ETH zeer drastisch. In de laatste 12 uur, is er al $21 miljoen ETH geliquideerd. Echter, op 24-uurs schaal, is er een totaal van $38 miljoen aan liquidaties geweest in de totale marktkapitalisatie van ETH.

Lange termijn handelaren in alle cryptovaluta worden geconfronteerd met enorme verliezen op dit punt. De prijzen van ETH dalen ook sterk als gevolg van de dalende prijzen van bitcoins. De prijzen zijn sterk gedaald. De handelaren die bovenaan de lijst staan, worden nu dus geconfronteerd met de liquidatie van hun posities. Tegelijkertijd kwamen crypto beurzen op. BNB is ook het platform waar de meeste liquidaties plaatsvinden, omdat het het beste platform is.

Volgens de berichten is LUNA ook een van de meest prominente spelers op de cryptovaluta markt, en is het ook niet weg van liquidatie. In de afgelopen 24 uur is er voor 2 miljoen dollar aan LUNA geliquideerd. Het is de afbraak van de markt voor deze cryptovaluta. De marktkapitalisatie voor deze was al niet veel. Als gevolg van de dalende prijzen lijdt zij nog steeds enorme verliezen. De mensen die grote bedragen van LUNA in hun portemonnee hebben zijn degenen die op dit punt niet de vaste winstmakers zijn. Vandaar, het toont aan dat de cryptovaluta-markt beleggers zijn op het spel van geconfronteerd met enorme verliezen nu. Uiteindelijk is het niet het juiste moment om veel bitcoins of andere cryptovaluta te kopen.