nieuws

05 jun 2013, 20:08

Zondag grote drukte op Grote Markt bij GasTerra Ladies Run: nu al ruim 1.700 inschrijvingen

Zondag 9 juni is de 6e editie van de GasTerra Ladies Run Groningen die inmiddels ruim 1.700 inschrijvingen heeft. Om 12.50 uur wordt op de Vismarkt een cheque aan het goed doel Pink Ribbon overhandigd. Het geld is ingezameld door deelnemers die bij hun inschrijving een donatie hebben gedaan of extra acties hebben ontplooid.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Om 13.00 uur start op de Vismarkt de warming up, verzorgd door instructeurs van sportcentrum HealthCity Westerhaven en om 13.30 uur verricht directeur Gert Jan Lankhorst van hoofdsponsor GasTerra het startschot voor de 5 km. Deelnemers lopen in ronden van 2,5 km dwars door het centrum van Groningen met start en finish op de Grote Markt. Deelnemers die meedoen aan de Moeder-dochterloop van 2,5 km starten om 14.30 uur. De 10 km start om 15.00 uur.


Na afloop ontvangen alle vrouwen een medaille, een flesje drinken en een goodie bag en kan iedereen zich vermaken met optredens van de band Nuchter en DJ Fajah Lourens.


Het gehele dagprogramma is na te lezen op  www.ladiesrungroningen.nl.

Pink Plaza

Op de Grote Markt, Pink Plaza genaamd, staan dit jaar extra veel stands. Zo is er onder andere een stand met vers fruit, verkoopt Pink Ribbon merchandise artikelen en is er beautyproducten en kleding te koop. Ook is het mogelijk het speciale Running T-shirt van de Ladies Run aan te schaffen en kunnen deelnemers zich gratis laten masseren. Speciaal is de fotobox waar bezoekers op ludieke wijze op de foto kunnen gaan voor € 2,-,. Dit bedrag wordt gedoneerd aan Pink Ribbon.

Voor de allerkleinsten is er een springkussen en worden er pannenkoeken, poffertjes en ijs verkocht. Naast deze stands staat er ook een podium waar optredens plaatsvinden van de band Nuchter en DJ Fajah Lourens. Fajah Lourens is een veelzijdige vrouw. Actrice, TV presentatrice, lingerie model, zakenvrouw, DJ en moeder van 2 kinderen. Ze werd bekend vanwege haar rol in ‘Goede Tijden’, maar deed ook mee aan Expeditie Robinson. Als DJ Fajah achter de draaitafel staat, gaat het publiek uit zijn dak. Ze produceert ook haar eigen tracks en remixes. Kom dus naar de Grote Markt op zondag 9 juni. Om 15.00 uur geeft ze het startschot voor de 10 km en vanaf 15.15 uur is ze te bewonderen en te beluisteren.


Na-inschrijving


Inschrijven op zondag 9 juni is nog mogelijk vanaf 11.30 uur op de Grote Markt.