nieuws

22 aug 2000, 00:12

Werkzaamheden aan de kruising Rijksweg 33/Dalweg 12

Van 26 tot en met 27 augustus worden er werkzaamheden uitgevoerd op de kruising Rijksweg 33/Dalweg 12. Als gevolg van deze activiteiten zijn de twee doorgaande rijstroken verkleind naar één strook en is de links- en rechtsaf voorsorteerstrook op dat moment ingekort.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De maximumsnelheid op dit kruispunt wordt permanent teruggebracht naar 70 kilometer per uur. Tijdens de werkzaamheden vindt alleen doorgaand verkeer op de Rijksweg 33 doorgang. Het verkeer wordt geregeld door verkeerslichten. Afslaand en kruisend verkeer is niet mogelijk en wordt omgeleid. Dit verkeer kan gebruik maken van de Adriaan Tripweg en de Jan Kokweg.
‘De werkzaamheden leveren hinder op voor het verkeer, maar door de werkzaamheden geconcentreerd in het weekend uit te voeren, wordt de minder tot een minimum beperkt’, aldus een mededeling van Rijkswaterstaat Noord-Nederland.
De werkzaamheden beginnen zaterdagmorgen 26 augustus om 05.00 uur en gaan door tot 21.00 uur op zondagavond 27 augustus. Ongunstige weersomstandigheden kunnen het werk zodanig beïnvloeden dat er uitgeweken moet worden naar het daarop volgend weekend.