nieuws

19 nov 2000, 00:12

VVV keert terug in stadshart Groningen

De VVV-Informatiewinkel verhuist woensdag van het Gedempte Kattendiep naar de Grote Markt.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

U vindt de VVV voortaan in het hart van de stad aan de voet van de Martinitoren. Vanaf woensdag 22 november kunt u bijna dagelijks terecht.
De officiële opening van het pand vindt plaats op vrijdag 24 november; hierbij zijn een honderdtal genodigden aanwezig. Maar ook voor de stad zelf wil de VVV dit memorabele feit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseert de VVV op zaterdag 25 november een aantal activiteiten rondom de juist geopende winkel aan de Grote Markt 25.
Zo kunt u tussen 13.00 en 16.00 een stadswandeling maken onder leiding van een VVV-gids; de rode draad in deze wandeling vormen de voormalige locaties van de VVV. Wist u bijvoorbeeld dat het VVV-kantoor vroeger in het Goudkantoor zat? De Martinitoren is de hele dag gratis te beklimmen en vanaf een uur of twee kunt u op de luizolder, na 68 treden geklommen te hebben, een kleine Groningse verrassing proeven.
En natuurlijk kunt u in de nieuwe winkel komen kijken, zo meldt de VVV. Die verder schrijft: 'Onze informatiemedewerkers zullen u hartelijk begroeten. Voor u dé mogelijkheid om kennis te komen maken met alle producten en diensten die wij u kunnen aanbieden!'