nieuws

15 jan 2013, 13:01

Vrouw door buurvrouw neergestoken in Lewenborg

Een vrouw van 39 jaar is gisteravond gewond geraakt bij een steekincident in de wijk Lewenborg. Ze was gestoken door haar buurvrouw.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Agenten reageerden op een melding van een ruzie in een portiek aan het Sloep. Het bleek dat een 53-jarige vrouw haar buurvrouw had aangevallen en met een steekvoorwerp had verwond. Het 39-jarig slachtoffer werd bloedend in het portiek aangetroffen. Agenten ontfermden zich over de gewonde vrouw.


De verdachte had zich daarna verschanst in haar woning. Nadat agenten de voordeur hadden geforceerd kon de geweldpleegster worden aangehouden. De vrouw, die een verwarde indruk maakte, kon zonder moeite in haar woning worden aangehouden. Het steekvoorwerp werd in de woning aangetroffen en door de politie in beslaggenomen.


Het slachtoffer werd met meerdere snijwonden aan haar hand overgebracht naar het ziekenhuis. De verdachte werd ingesloten in het cellencomplex aan de Hooghoudtstraat. De forensische recherche deed onderzoek in het portiek. De politie doet onderzoek naar de toedracht van dit geweldsincident.