nieuws

30 mrt 2014, 13:01

Vrouw (38) gewond bij eenzijdig ongeval in Westerbroek

Een automobiliste die tijdens het autorijden iets uit haar tasje wilde pakken, is met haar auto in Westerbroek in de sloot terecht gekomen. De vrouw had ook te veel alcohol gedronken.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Een 38-jarige vrouw uit Sappemeer is zaterdagavond op de Oudeweg in Westerbroek gewond geraakt.

 

De bestuurster was uit eigen kracht uit de auto gekomen. Zij verliet daarna de plaats van het ongeval, omdat ze in paniek was geraakt. Agenten, die op de plek van het ongeval waren, wisten na enig onderzoek contact te krijgen met de vrouw. Zij werd korte tijd later bij familie aangetroffen.

 

Bloedproef

 

Een blaastest wees uit dat de vrouw vermoedelijk te veel alcohol had gedronken. De 38-jarige bleek door de klap van de aanrijding veel pijn te hebben aan haar been. Zij werd vervolgens voor nader onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. In het ziekenhuis werd door een arts een bloedproef van de vrouw afgenomen. De bloedproef moet uitwijzen of de verdachte daadwerkelijk te veel alcohol heeft gedronken. De politie nam het rijbewijs van de Sappemeerster in.

 

Toedracht

De vrouw verklaarde dat het ongeval was gebeurd, omdat ze iets uit haar tas wilde pakken. Hierdoor was ze met haar auto in de berm terechtgekomen. Na een stuurcorrectie belandde de auto in de sloot