nieuws

31 jul 2000, 00:12

Voor iedereen wat wils tijdens open dag FC

Op de foto met een favoriete speler, het nieuwe wedstrijd aanschaffen of een pittige discussie met het bestuur. Het kan allemaal tijdens de open dag van FC Groningen op vrijdag 4 augustus.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Voor het eerst sinds drie verschijnt er weer een eredivisieselectie in het Oosterparkstadion. De organisatie heeft zijn best gedaan om een gevarieerd programma in elkaar te draaien. Zo staat er een gloednieuwe Opel Astra klaar voor degene die vanaf 35 meter een bal in het dak van de auto kan schieten. En wie tot ongekende hoogten wil stijgen kan zich in een hijskraanbakje tot ver boven het stadion laten tillen.
Naast deze spectaculaire nieuwe attracties komen ook de oude vertrouwde onderdelen zoals het Gatenborden Schieten en de voorronde van de Shoot-out Bokaal aan bod. Vorig jaar bezochten meer dan tienduizend bezoekers de open dag van de FC. Vanwege de promotie naar de eredivisie verwacht dat er dit jaar nog veel meer mensen komen. De hekken van het Oosterpark gaan om 12.00 uur open. Net als vorig jaar wordt de dag om 16.30 uur afgesloten met vriendschappelijke wedstrijd tussen een elftal van jonge talenten en de FC.