nieuws

12 apr 2016, 10:10

Volgende week woensdag start inschrijving 4 Mijl van Groningen

Volgende week woensdag start inschrijving 4 Mijl van Groningen

Volgende week woensdag, 20 april, gaat de inschrijving van de 4 Mijl van Groningen van start. Vanaf 10.00 uur kunnen mensen zich inschrijven voor de Bedrijvenloop en de GasTerra Jeugdloop. Om klokslag 18.00 uur start de inschrijving voor de Recreanten- en Wedstrijdloop.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Duizend mensen die zich bij Menzis hebben verzekerd, kunnen zich al vanaf donderdag 14 april om 18.00 uur inschrijven.

De 4 Mijl bestaat uit de Dagblad van het Noorden Recreantenloop, Wedstrijdloop, Bedrijvenloop, GasTerra Jeugdloop voor scholen en verenigingen en de Charity Run speciaal voor het goede doel. De Bedrijvenloop is opgesplitst in een Bedrijven Recreanten- en Wedstrijdloop. Er kunnen dit jaar 23.000 deelnemers meedoen. De aanvraag hiervoor is inmiddels uitgezet bij de gemeenten Groningen en Haren.

SamenGezond

Eind 2012 introduceerde zorgverzekeraar Menzis het online gezondheidsplatform SamenGezond. Deelnemers kunnen op dit platform snel en makkelijk sparen voor gezonde activiteiten, leuke uitjes of een donatie aan een goed doel. Speciaal voor deze Menzis-verzekerden gaat de inschrijving zes dagen eerder open dan de reguliere inschrijving en zijn er 1.000 exclusieve startbewijzen beschikbaar. Bovendien ontvangen verzekerden tegen inlevering van 500 SamenGezond-punten ook nog eens €5,- korting op het inschrijfgeld.

Met de Charity Run wordt dit jaar geld ingezameld voor vrouwenopvang Het Kopland in Groningen. Elk jaar wonen 500 kinderen met hun moeder bij Het Kopland in Groningen. Het geld wordt geïnvesteerd in een nieuw pand in de Oosterparkwijk.