nieuws

16 jun 2013, 10:10

Twee doden bij verkeersongeluk Wehe den Hoorn

Bij een verkeersongeluk op de provinciale weg N361 bij Wehe den Hoorn zijn zondagmorgen twee jongemannen van 19 en 22 jaar om het leven gekomen. Het tweetal, afkomstig uit Wehe den Hoorn en Groningen, raakte met hun Porsche in een slip, botsten tegen een boom en zijn daarbij uit de wagen geslingerd. Ze waren op slag dood.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De wagen met waarschijnlijk de 22-jarige inwoner van Groningen achter het stuur kwam rond vijf uur vannacht uit de richting Winsum. Ter hoogte van Wehe den Hoorn belandde de auto door nog onbekende reden op de verkeerde weghelft, raakte in een dwarsslip en botste aan de rechterkant van de weg op een boom. De wagen brak daarbij doormidden waarna een deel van de auto in brand vloog.

De provinciale weg was door het ongeluk tot half negen voor het verkeer afgesloten. De verkeersspecialisten van de politie doen verder onderzoek naar de toedracht. De politie komt graag in contact met mensen die het ongeluk hebben zien gebeuren of de auto, een donkerkleurige Porsche, hebben zien rijden.