nieuws

22 nov 2000, 00:12

Theater te Water komt met nieuwe prachtige produktie

Een van de meest succesvolle theatergezelschappen in Groningen is Theater te Water. Deze organisatie komt met een nieuwe winterproduktie.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Op woensdag 22 november 2000 om 20.00 uur speelt Theater te Water de première van haar nieuwe winterproduktie ‘Jacquot & Plumeau’ in buurtcentrum de Karre. De produktie ging op vrijdag 17 november in het Holle Vaten Theater in première.
Jacquot & Plumeau Een stoffig notariskantoor in het Parijs van 1870. Tussen aktes en dossiers maken Jacquot en Plumeau elkaar het leven zuur. Wie zal straks de oude notaris opvolgen? Plumeau natuurlijk. Maar Jacquot lijkt zich daar niet bij neer te leggen. Hij probeert Isabel in te palmen. Gesteund door zijn vrouw Lisette zet Plumeau een wanhoops-offensief in. Maar wat zal de Markiezin De La Tour hier van zeggen, en haar zoon Henri, en niet te vergeten de bloedmooie prostituee Rosa?
Medewerkers Ook dit seizoen is Just Vink verantwoordelijk voor de tekst en de regie van ‘Jacquot & Plumeau’. De cast bestaat uit Doetie Nauta en Camiel van der Molen, die ook al te zien waren in de zomerproduktie ‘De Vrouw van Eugene’. Debutanten bij Theater te Water dit seizoen zijn Jef Bruggeman, Annet van der Laan, Lonneke van Rijen, Peter Steenhuis en Dirk Veerman. De vormgeving van ‘Jacquot & Plumeau’ is in handen van Louise Caspers (decorontwerp), Wytske Jansma en Dianne Biglaar (kostuums), Kiek Groendijk (lichtontwerp), Martine Fichot (kap en grime) en Reinout Douma (muziek). Datum: woensdag 22 november Aanvang: 20.00 uur Plaats: Buurcentrum De Karre, Floresplein 19 te Groningen Reserveren op telefoonnummer 050-5710112