nieuws

05 apr 2014, 17:05

Sunsation Dance Event laat publiek in noord-Groningen helemaal los gaan

Sunsation Dance Event laat publiek in noord-Groningen helemaal los gaan

In Middelstum gaat voor de 26e keer het Sunsation Dance Event van start, het grootste muziakele evenement in zijn soort. Het evenement trekt bezoekers uit een wijde omgeving en zelfs fans van de acts afkomstig uit de Randstad.Lokale talenten DJBas.eu en Silver Nikan zullen om 20.00 de aftrap verzorgen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Een record aantal dj's en MC's zal vervolgens de twee podia betreden, waaronder Korsakoff.

De line-up voor de 26e editie van dit jaarlijkse dance festijn was met 14 acts eigenlijk al helemaal rond. Toch is de organisatie er in geslaagd nog een extra top-act aan de line-up toe te voegen. Ook de internationale hitformatie JockeyBoys zal zaterdag 5 april namelijk in Middelstum te bewonderen zijn.

 

De JockeyBoys veroverden het afgelopen jaar de internationale dancescene met diverse hitproducties. Meest in het oog sprong de samenwerking met oud Twenty 4 Seven zangeres Nance. Samen brachten ze de single 'Higher' uit. Het betekende de muzikale terugkeer van Nance én de definitieve doorbraak voor de JockeyBoys. Het succes werd meteen opgepikt, wat resulteerde in optredens op de grootste en mooiste dance podia ter wereld. In de maand april bleken ze echter even in Nederland te zijn. Programmeur Eling Zuidhof besloot daarom een poging te wagen ze naar Middelstum te halen. 'En dat is dus nog gelukt ook,' aldus Zuidhof.

 


Het jaarlijkse feest is mogelijk dankzij een grote groep vrijwilligers. Voorzitter Martijn Wilpstra: "De vrijwilligers zijn er klaar voor. Het worden weer twee gezellige weekenden. Sunsation staat bekend om het publiek dat helemaal los gaat. Met al deze geweldige dj's gaat dat vast weer lukken."

 

(Foto: website sunsation )