nieuws

22 okt 2001, 00:12

Spannende verhalen luisteren onder klokken Martinitoren

In de herfstvakantie kunnen kinderen én volwassenen in de Martinitoren luisteren naar een spannend verhaal over deze toren. Iedere toren kent vele verhalen, zo natuurlijk ook d’Olle Grieze. Niet alleen verhalen van instorten en weer opbouwen, vallende klokken en windvanen die voorbijgangers treffen, maar ook spannende verhalen van en over voormalige torenwachters.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Op maandag 22, woensdag 24 en vrijdag 26 oktober a.s gaat de huidige torenwachter het waargebeurde verhaal van zijn illustere voorganger Michael vertellen. Een geheimzinnig verhaal, op een magische plek over een groot, goed bewaard geheim. Grote en kleine mensen die van verhalen vertellen houden, worden van harte uitgenodigd om mee te gaan in de wereld van de verteller en om zo dit geheim aan de weet te komen. Klein tipje van de sluier: aan het eind van het verhaal kunnen een aantal kinderen een wens uitspreken!
Ben je nieuwsgierig geworden en niet te bang aangelegd, kom dan op een van genoemde dagen naar de Martinitoren; we vertrekken om 13.00, 14.00 en 15.00 uur met de dan aanwezige kinderen (+ grote mensen natuurlijk!).
Tijdens de herfstvakantie van zaterdag 13 tot en met zondag 28 oktober is de Martinitoren dagelijks geopend van 11.00 – 17.00.