nieuws

24 apr 2001, 00:12

Roze tennisclub houdt open dag

Na homo-bars, homo-zwemclubs, homo-zangclubs en homo-volleybalclubs komt er nu ook een roze tennisclub. Voor homo’s en lebo’s.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Op 24 april van 19 tot 21 uur is er een open avond om kennis te maken met de Roze Tennisclub in Groningen. Dè gelegenheid om met lesbische vriendinnen en homo vrienden te tennissen. Plaats: de buitenbanen van het sportcentrum Kardinge in Groningen. Tenniservaring en zelfs een tennisracket zijn niet nodig. Kosten: f.5,-. Melden bij de balie van Kardinge.
De open avond is de start van het nieuwe tennisseizoen van de Roze Tennisclub in Groningen. Elke dinsdagavond van begin mei tot eind september met een zomerstop van 7 weken wordt er getennist op de buitenbanen van Kardinge. Een professioneel trainer geeft les, aparte lessen voor beginners en voor gevorderden. Tijdens de avonden kan ook vrij gespeeld worden, het zgn tossen. De kosten varieren van f.90,- tot f.230,- afhankelijk van inkomen en aantal lessen. Opgave en informatie bij Petra tel: 050-30235550 of per e-mail: margbakker@planet.nl