nieuws

06 nov 2000, 00:12

Promotiedagen Bedrijfsleven Noord Nederland

In de Martinihal in Groningen beginnen dinsdag 7 en donderdag 8 november de jaarlijkse Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord Nederland.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Dat is een unieke gelegenheid voor ondernemers om contacten te leggen met branche-genoten, hun nieuwste produkten te tonen of te investeren in relatiemarketing. Ze kunnen er dan meteen ook een kijkje nemen bij de afdelingen Economische Zaken en Vastgoed van de Dienst Ruimtelijke Ordening en Economische Zaken van de gemeente Groningen.
De afdelingen Economsiche Zaken en Vastgoed zijn tijdens de Promotiedagen Bedrijfsleven Noord Nederland vertegenwoordigd om de bezoekers te informeren over al haar diensten. Bovendien kunnen ze in de gemeentelijke stand kennismaken met het Far East Trade Centre (FETC) en met de Michigan Desk. Deze gemeentelijke instellingen zijn te vinden in Expo 1, standnummers 896 tot en met 9134.
De Promotiedagen zijn te bezoeken op dinsdag 7 november tussen ’s middags twaalf en ’s avonds tien uur en op woensdag tussen ’s morgens tien en ’s avonds tien uur.