nieuws

17 mei 2019, 12:12

Politie Groningen werkt met twintig man aan onderzoek naar moord op 27-jarige hardloper

Politie Groningen werkt met twintig man aan onderzoek naar moord op 27-jarige hardloper

De politie in Groningen is intensief bezig met het onderzoek naar de dood van een 27-jarige man die dinsdagavond omstreeks kwart over zeven werd neergestoken op het Jaagpad, achter het nabijgelegen sportcentrum ACLO. Er is nog geen dader aangehouden.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De politie maakte gisteren bekend dat het slachtoffer een 27-jarige hardloper is. Volgens RTV Noord betreft het de 27 jarige Hidde Bergman, afkomstig uit Midwolda. Hij woonde enkele jaren in Groningen en was nog steeds lid van een atletiekvereniging in Winschoten.

 

Dinsdagavond rond 19.15 uur werd de man neergestoken op het Jaagpad, achter het nabijgelegen sportcentrum ACLO. Hij is op de plaats van het incident aan zijn verwondingen overleden.

 

Volgens RTV Noord was het lastig voor de politie om de identiteit van het slachtoffer vast te stellen omdat hij geen identiteitspapieren bij zich had. Hij kon uiteindelijk geïdentificeerd worden door een vriend die bij de politie werkt.

 

De politie laat op de website van de regionale omroep weten rekening te houden met alle scenario’s waaronder één waarin de 27-jarige man een willekeurig slachtoffer was.