nieuws

23 okt 2000, 00:12

Plak de kinderen NIET achter het behang in de Herfstvakantie

De herfstvakantie staat weer voor de deur, kinderen vrij van school, buiten stormt en regent het: wat nu? De VVV heeft antwoord, voor de periode van 14 tot en met 29 oktober.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Maar gelukkig tijdens de herfstvakantie wordt van alles georganiseerd voor kinderen in de stad. Wie kan u hierover beter informeren dan de VVV aan het Kattendiep! Wat te denken van een middagje d’Olle Grieze beklimmen evt. met speurtocht (voor een extra bedrag van f 2,50). De Martinitoren is van 14 t/m 29 oktober dagelijks geopend. van 12.00 – 16.30 uur.
Ook in de diverse musea in de stad wordt speciaal voor de kleinere bezoeker van alles georganiseerd. In het Volkenkundig Museum, Nw. Kijk in ’t Jatstraat, kan bijvoorbeeld een “wereldreis” gemaakt worden. In het Natuurmuseum wordt van 21 t/m 29 oktober de film “Rotbeesten”gedraaid, een kort filmpje naar verhalen van Roald Dahl, ook kunnen er “zoembotjes” gemaakt worden op woensdag 25 oktober. In de Hortus in Haren kunnen de kinderen toverballen vilten en Halloween pompoenen maken. Ook een aanrader, leuk met de kinderen naar de musical Pinokkio in de Martinihal! Heeft u een kinderfeestje in de herfstvakantie? Goed idee om dat eens te houden op de Martinitoren! In de VVV-winkel aan het Kattendiep is trouwens ook een leuke nieuwe folder te koop; hierin allerlei mogelijkheden voor het houden van kinderpartijtjes. Voor meer informatie: 0900 20 230 50 (1gpm).