nieuws

12 nov 2007, 20:08

Oud-wethouder Koen Schuiling naar Utrecht

Oud-wethouder Koen Schuiling van economische zaken van Groningen krijgt per 1 januari 2006 een nieuwe functie in Utrecht.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Koen Schuiling, directeur van TCN SIG, is door de board van TCN gevraagd om per 1 januari 2008 zijn expertise breder binnen de TCN organisatie in zetten. Schuiling zal met dit doel, als directeur Special Projects, voor alle programma’s van TCN ondersteuning gaan bieden. Deze nieuwe functie, waarbij Schuiling lid van de board van TCN zal zijn, laat zich niet verenigen met zijn huidige directeursfunctie bij TCN SIG.

Koen Schuiling zal zijn jarenlange ervaring in deze nieuwe functie nog beter kunnen inzetten, aldus het bedrijf. Een groot deel van zijn nieuwe taken en verantwoordelijkheden zal hij per januari 2008 vanuit de hoofdvestiging van TCN in Utrecht uit gaan oefenen. Ook vanuit zijn nieuwe functie binnen TCN zal Schuiling betrokken blijven bij een aantal projecten in Noord Nederland en zal hij in overleg met de nieuwe directie relatiebeheertaken in Noord Nederland uitvoeren.

Directie TCN SIG
De directie van TCN SIG zal per 1 januari gevoerd worden door de huidige directeuren Pieter Witzenburg en Arjan Schippers.