nieuws

19 feb 2001, 00:12

OOG-radio hoopt met nieuwe programmering op meer luisteraars

De lokale zender OOG-radio start op 19 februari met een nieuwe programmering. Het radiostation verandert daarmee van een jongerenzender in een nieuwszender. Met de nieuwe profilering hoopt OOG-radio een bredere groep luisteraars te trekken. Ook de muziekkeuze is aangepast op de nieuwe doelgroep.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Overdag worden programma’s waarin het stadsnieuws centraal staat, afgewisseld met muziek. In de avonduren zendt het radiostation programma’s uit die gericht zijn op een bepaalde groep luisteraars. Eén van de nieuwe programma’s is ‘Satelliet’, waarin het voornamelijk om muziek draait. ‘Satelliet’ is elke maandag tussen 22.00 en 24.00 te beluisteren.
Groningse hiphoppers kunnen hun hart ophalen met het nieuwe programma ‘Break North’. Naast aandacht voor lokale activiteiten op het gebied van deze muziekstroming, worden de luisteraars op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rond hiphop in het algemeen. De presentatie van het programma is in handen van Dr. Olovesun en D.J. Low Profile. ‘Break North is elke woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur te beluisteren.