nieuws

20 mei 2013, 18:06

Noorderplantsoen-ondernemers organiseren op 26 mei unieke presentatie: Noorderburen

Zoekt in den vreemde niet, wat uw eigen buurt u biedt! Onder dat motto presenteren zo'n 50 ondernemers uit de directe omgeving van het Noorderplantsoen in de stad Groningen zich tijdens het gratis toegankelijke evenement Noorderburen. Nabij de speelweide in het plantsoen ontmoeten bewoners en ondernemers elkaar in een vrolijke ambiance met workshops, proeverijen, voorstellingen, optredens, kinderactiviteiten en meer!

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Noorderburen 2013 is een project van het Noorderplantsoen Ondernemers Netwerk. Dit netwerk wil met het evenement laten zien wat er allemaal in de eigen buurt ‘te koop’ is. Juist nu is dat belangrijk, omdat steeds meer mensen voor zichzelf beginnen en werken aan de opbouw van een klantenkring. Maar niet alleen ‘nieuwkomers’, ook ondernemers die al langer actief zijn, doen mee aan Noorderburen om zo op een leuke manier te laten zien wat ze te bieden hebben.


Dat er verrassend veel bedrijvigheid is in de buurten rondom het plantsoen, blijkt wel uit de deelnemerslijst van Noorderburen. Een opruimcoach, een kok op locatie, stylisten, vormgevers, een meubelmaker, een doula en nog vele andere ondernemers: ze komen allemaal naar Noorderburen. Een compleet en actueel overzicht van de deelnemende bedrijven is te vinden op :

www.noorderburengroningen.nl 
 

Noorderburen vindt plaats op zondag 26 mei en wordt om 12 uur geopend door de Groningse wethouder van Economische Zaken, dhr. Joost van Keulen. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Stichting Het Fonds Ondernemend Groningen.