nieuws

02 okt 2017, 10:10

Nog steeds vraagtekens rondom dood van 21-jarige Stadjer

Nog steeds vraagtekens rondom dood van 21-jarige Stadjer

De politie weet nog steeds niets over de doodsoorzaak van de 21-jarige student uit Groningen, die zondagochtend levenloos werd aangetroffen op het spoor bij het Herewegviaduct. “We zijn nog steeds bezig met het onderzoek”, zegt een woordvoerder van de politie maandagmorgen. Er staan inmiddels bloemen op het viaduct (zie foto).

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het lichaam van de man werd zondagochtend rond half acht gevonden door een machinist van een passerende trein. Die waarschuwde de politie. Het treinverkeer werd stilgelegd en rechercheurs begonnen met het onderzoek. Ook het lichaam is nader onderzocht. Er is echter nog geen uitsluitsel over de doodsoorzaak.

De politie houdt echter rekening met alle scenario’s. Omwonende worden gevraagd of ze iets hebben gezien en ook worden camerabeelden bekeken.

Op het Herewegviaduct liggen bloemen van leden van een kleine studentenvereniging en mogelijk andere nabestaanden.

Getuigen gezocht


De politie is op zoek naar getuigen en vraagt op haar website: 'Heeft u zaterdagavond tussen 22:30 en 7:00 rondom het Herewegviaduct iets bijzonders gezien wat mogelijk verband kan houden met dit incident? Schroom dan niet om die informatie met de politie te delen. Dat kan via 0900-8844 of als u liever anoniem wenst te blijven via 0800-7000.'