nieuws

22 mei 2013, 21:09

Moeder-dochterloop uniek tijdens GasTerra Ladies Run op 9 juni in Groningen

Hardloopsters uit Stad en Ommeland krijgen zondag 9 juni de kans om mee te doen aan een even uitdagende en gezellige, maar ook bijzondere loop. Ze kunnen er met hun dochter aan deelnemen. Of met hun moeder. Of met alletwee.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Een uniek onderdeel tijdens de GasTerra Ladies Run op zondag 9 juni is de Moeder-dochterloop. Het onderdeel wordt nu voor de derde keer op rij georganiseerd en is een succes te noemen.

De GasTerra Ladies Run Groningen was de eerste loop in Nederland die dit onderdeel heeft toegevoegd aan een hardloopevenement speciaal voor ladies. Samen met je moeder hand in hand over de finishstreep na 2,5 kilometer samen hard te hebben gelopen.

Deelnemers van het eerste uur zijn moeder Janneke Martens met haar dochter Ilse. Dochter Eva besloot een jaar later ook mee te lopen.

Waarom ze deelnemen? Dochter Ilse:’ Het is gezellig om samen te sporten en het is fijn om te lopen met iemand die je kent. Daarnaast is hardlopen gezond voor jezelf’.


Meedoen


Moeders en dochters in de leeftijd van 6 tot 13 jaar kunnen zich inschrijven voor de Moeder-dochterloop. Er wordt een ronde van 2,5 kilometer hard gelopen. Om het onderdeel te kunnen winnen, moeten moeders en dochters hand in hand over de finishstreep lopen. Een inschrijving kost € 9,50 per persoon. Net als Moeder Janneke en dochters Ilse en Eva meelopen tijdens de Moeder-dochterloop? Inschrijven kan via  www.ladiesrungroningen.nl


GasTerra Ladies Run


Trendy, sportief, entertainment, fun, ontmoeting en…Women Only! Dat is de GasTerra Ladies Run Groningen op zondag 9 juni. Een hardloopevenement dwars door het centrum van Groningen voor alleen vrouwen. Het parcours start en finisht op de Grote Markt en er kan gekozen worden voor een afstand van 5 of 10 km in ronden van 2,5 km. Een uniek onderdeel tijdens het evenement is de Moeder- en dochterloop van 2,5 km. Samen met je dochter hand in hand over de finish; een unieke ervaring. Op de dag van de GasTerra Ladies Run wordt de Grote Markt geheel omgebouwd tot een Pink Plaza, waar onder andere een DJ, masseurs en verschillende stands te vinden zijn.